Medarbejdere

Her kan du læse om de ansatte i Oliemøllen.

Henrik Brockmann

(Billede øverst til venstre)

Hej - jeg er leder i Oliemøllen.
Jeg har i de sidste mange år være godt omkring de fleste aktiviteter der er i en klub. Musik, Sport, Computer, Træ-værksted, og kreative fag er lidt af det jeg har været ansvarlig for. Men er altid med på nye, spændende tiltag og aktiviteter der kommer efterspørgsel efter. Jeg vil være en del på kontoret ellers er jeg all-round i huset.

Thomas Clausen

Hej - jeg er pædagog og souschef i Oliemøllen.
Jeg er bl.a. ansvarlig for vagtplan, timeregnskab, indberetninger til lønkontoret, organisering af ture ud af huset, ungdomsklub, brobygning, nyhedsbreve mm. Jeg er i vores ungdomsklub mandag og torsdag aften. 

Jeg har typisk ansvar for hal aktiviteter som turneringer i fodbold, stikbold, badminton, bordtennis ect. Jeg tager også på ture til fx svømmehal og skate park.

Jeg har som yngre dyrket en masse sport som fx fodbold, basket, badminton og tennis. Nu har jeg mere rollen som igangsætter at sports aktiviteter.

Ayse Ari

Hej – jeg er pædagog, AMR og praktikvejleder i Oliemøllen.
Jeg er ansvarlig for kreativt værksted, cafeen, børnekøkkenet, pigeaktiviteter og tovholder for ungdomsklubben. Jeg er også i vores ungdomsklub hver tirsdag og onsdag.

Jeg har typisk hold som åbent kreativt værksted, pigeliv, kokkeskole, juleværksted og bagehold.

Bjarne Korngaard

Hej - jeg er pædagog i Oliemøllen.
Jeg er ansvarlig for vores hjemmeside, Computercaféen, VR, Konsoller og Rollespil. Jeg er også i vores ungdomsklub mandag og onsdag aften.

Jeg har typisk hold i bordrollespil(D&D), rollespil, esport og nerf.

Jeg har selv dyrket rollespil i mere end 25 år og spiller selv forskellige computerspil i min fritid.

Britt Løffgren Foldby

Hej – jeg er pædagog, TR og praktikvejleder i Oliemøllen.
Jeg er ansvarlig for kreativt værksted, cafeen, børnekøkkenet, pigeaktiviteter og tovholder for ungdomsklubben. Jeg er også i vores ungdomsklub om torsdagen.

Jeg har typisk hold som åbent kreativt værksted, pigeliv, kokkeskole, juleværksted og bagehold.

Jeg elsker at være kreativ og laver alt lige fra bagning, madlavning til hækling, tegner/ maler mm.

Durmis Durakovic

Hej - jeg er pædagog i klubben og ansvarlig for musikaktiviteter. I musikstudiet er der mulighed for af lære at spille på musikinstrumenter, synge og indspille sin egen cd. Jeg er står også for pandekager om onsdagen.

 

Studerende

Hej mit navn er Victor, jeg er 24 år og studerende på Professionshøjskolen Absalon i Slagelse. Jeg skal være i min tredje praktik i Oliemøllen, i seks måneder fra Juni til December.

Jeg er glad for at benytte bevægelse som et pædagogisk redskab, hvilket kommer af at jeg selv er et meget aktivt menneske. Men udover det er jeg også glad for gaming og fodbold.

Udover at være studerende og praktikant, arbejder jeg også ved siden af som rengøringspersonale i et fitnesscenter og som timelønnet i ungdomsklubben Byskovvej i Slagelse.

Jeg glæder mig til seks lærerige måneder i Oliemøllen sammen med jeres børn.

 

Timelønnede primært i Ungdomsklubben


Amanda - Handicap hjælper

Lasse - Pædagog studerende

Mads - Pædagog studerende

Mikkel - Pædagog studerende

Monica - Handicap hjælper

Sille - Lærervikar