Medarbejdere

Her kan du læse om de ansatte i Oliemøllen.

Henrik Brockmann

(Billede øverst til venstre)

Jeg er leder I klubben (ny pr 1 november 2018)
Jeg har i de sidste mange år være godt omkring de fleste aktiviteter der er i en klub. Musik, Sport, Computer, Træ-værksted, og kreative fag er lidt af det jeg har været ansvarlig for. Men er altid med på nye, spændende tiltag og aktiviteter der kommer efterspørgsel efter. Jeg vil være en del på kontoret ellers er jeg all-round i huset.

Thomas Clausen

Hej - jeg er souschef i klubben. Jeg laver lidt af hvert, men primært sportsaktiviteter, ture til svømmehal, badminton, basket mm. Derudover har jeg også kontorarbejde.

Ayse Ari

Hej – Jeg er pædagog i klubben og ansvarlig for kreativ værksted. Jeg kan lide at være aktiv med børnene og udføre idérige og kreative udfordringer som værkstedsaktiviteter. I kreativ værksted har børnene mulighed for at udvikle deres kreative kompetencer. De kan bl.a. male,sy,filte,lave armbånd og m.m. Udover kreativ værksted  er jeg også med til live-rollespil og i cafeen en gang om ugen.

Bjarne Korngaard

Hej - jeg er pædagog i klubben og ansvarlig for computerrummet, træværkstedet, Virtual Reality, Wii og PlayStation. Jeg står også for vores live-rollespil og brænder meget for dette. Jeg spiller også rollespil med terninger, blyant og papir når der er mulighed for dette.

Britt Løffgren Hansen

Jeg er uddannet ungdomspædagog. Jeg elsker at være kreativ og laver alt lige fra bagning, madlavning til hækling, tegner/ maler mm. Jeg interesserer mig for hår, negle og hjemmelavede skønhedsprodukter, men er heller ikke bleg for at tage et slag pool eller en fodboldkamp. Jeg lægger vægt på den gode relation med og blandt de unge, så alle føler sig som en del af et fællesskab

Durmis Durakovic

Hej - jeg er pædagog i klubben og ansvarlig for musikaktiviteter. I musikstudiet er der mulighed for af lære at spille på musikinstrumenter, synge og indspille sin egen cd. Jeg er også nogen gange i café og om onsdagen er jeg ofte udenfor i smedjen.

Studerende

Pt. ingen studerende.

Timelønnede og vikarer

Omer Durakovic

Vikar og hjælper til med vores musik-hold.

Sofie Kümpel

Vikar. Jeg har været med til lidt af hvert, men har primært været med på kokkeskolen, det kreative værksted og pigeliv. 

Siden er sidst opdateret 6. november 2018