Medarbejdere

Her kan du læse om de ansatte i Oliemøllen.

Henrik Brockmann

(Billede øverst til venstre)

Jeg er leder I klubben (ny pr 1 november 2018)
Jeg har i de sidste mange år være godt omkring de fleste aktiviteter der er i en klub. Musik, Sport, Computer, Træ-værksted, og kreative fag er lidt af det jeg har været ansvarlig for. Men er altid med på nye, spændende tiltag og aktiviteter der kommer efterspørgsel efter. Jeg vil være en del på kontoret ellers er jeg all-round i huset.

Thomas Clausen

Hej - jeg er souschef i klubben. Jeg laver lidt af hvert, men primært sportsaktiviteter, ture til svømmehal, badminton, basket mm. Derudover har jeg også kontorarbejde.

Ayse Ari

Hej – Jeg er pædagog og AMR i klubben og ansvarlig for kreativ værksted. Jeg kan lide at være aktiv med børnene og udføre idérige og kreative udfordringer som værkstedsaktiviteter. I kreativ værksted har børnene mulighed for at udvikle deres kreative kompetencer. De kan bl.a. male,sy,filte,lave armbånd og m.m. Udover kreativ værksted  er jeg også sammen med Omer tovholder for UK (ungdomsklubben) og i cafeen en gang om ugen.

Bjarne Korngaard

Hej - jeg er pædagog og TR i klubben og ansvarlig for computerrummet, træværkstedet, Virtual Reality, Wii og PlayStation. Jeg står også for vores live-rollespil og brænder meget for dette. Jeg spiller også rollespil med terninger, blyant og papir når der er mulighed for dette.

Britt Løffgren Hansen

Jeg er uddannet ungdomspædagog. Jeg elsker at være kreativ og laver alt lige fra bagning, madlavning til hækling, tegner/ maler mm. Jeg interesserer mig for hår, negle og hjemmelavede skønhedsprodukter, men er heller ikke bleg for at tage et slag pool eller en fodboldkamp. Jeg lægger vægt på den gode relation med og blandt de unge, så alle føler sig som en del af et fællesskab

Durmis Durakovic

Hej - jeg er pædagog i klubben og ansvarlig for musikaktiviteter. I musikstudiet er der mulighed for af lære at spille på musikinstrumenter, synge og indspille sin egen cd. Jeg er står også for pandekager om onsdagen.

Omer Durakovic

Hej – Jeg er pædagogmedhjælper i klubben, hvor jeg laver lidt er hvert. Jeg er frisk på sportslige aktiviteter, laver gerne mad i caféen og går i musikrummet, hvor jeg f.eks. kan hjælpe med at indspille musik – Jeg producerer og er professionel musiker i min fritid.
Jeg primær på vores gadeplan indsats, hvor vi går og kører ture i Skælskør og snakker med de unge i gadebilledet.
Jeg er sammen med Ayse tovholder for UK (ungdomsklubben).

Studerende

Pt. ingen studerende.