Oliemøllens program frem til efterårsferien 2019

Programmet med ture, aktiviteter og hold i fritidsklubben frem til efterårsferien er næsten færdigt og vil snarest blive sendt ud med post til alle indmeldte børn og deres forældre. Vi forventer at det lander i jeres postkasse på fredag d. 9/8.

Skulle det mod forventning ikke været nået frem så kan det også læses på vores hjemmeside (www.oliemollen.dk) samt Tabulex (www.klubweb.dk)

OBS: Så alle har lige mulighed for tilmelding til vores hold og gratis arrangementer åbner vi først for tilmeldingen på Tabulex på fredag d. 9/8 kl. 17.

BEMÆRK tilmelding til Lalandia åbner først mandag d. 12/8 kl. 16.00 via MobilePay eller fremmøde i klubben med kontant betaling.

Skulle en endagstur blive ”udsolgt” kan I skrive en mail til Thomas(se i brevet) for at komme på venteliste. Er der mindst 6 børn der kommer på venteliste laver vi en ekstra tur. Vi vil tilstræbe det samme med vores hold og gratis arrangementer og så vidt muligt oprette ekstra hold eller udvide arrangementet.

Brevet og programmet kan også læses nedenfor.

Tilmelding UDEN betaling:

Al tilmelding UDEN betaling foretager du selv på Tabulex via www.klubweb.dk med NEM-id første gang og efterfølgende med dit Tabulex login.

Er du i tvivl om Tabulex,så se i menuen til venstre under

eller kontakt os på tlf: 58161315. 

Tilmelding MED betaling:

Betaling, der samtidig fungerer som tilmelding, foretages via MobilePay på nr.: 87803 med angivelse af barnets fulde navn og hvilken tur, der betales for. Benyt så vidt som overhovedet MobilePay, da det er det nemmeste for os at administrere. Personalet vil efterfølgende tilmelde barnet på Tabulex.

Har du ikke MobilePay kan du/barnet aflevere betalingsseddel (findes i nedenstående program) sammen med kontanter ved det runde bord i klubben. Personalet vil efterfølgende tilmelde barnet på Tabulex.

Her kan du læse vores program frem til efterårsferien 2019: