Praktisk info

Her kan du læse praktisk information om Oliemøllen.

Åbningstider i Fritidsklubben

Mandag – torsdag: kl. 14.00 –18.00
Fredag: kl. 14.00 – 17.00
I skoleferier: kl. 10.00 – 16.00

Lukkedage

Der er lukket på kommunens lukkedage og mellem jul og nytår.

Åbningstider i Ungdomsklubben

Tirsdag, onsdag og torsdag kl.18.00 - 22.00.

Lukkedage

  • I skolernes sommer- og juleferie.
  • På følgende helligdage: Nytårsdag, Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag, 2. Påskedag, Store bededag, Kristi Himmelfartsdag, Pinsedag, 2. pinsedag.
  • På kommunens lukkedage samt ved evt. personaleweekender og kurser.

Ind- og udmeldelse

Fritidsklub:Nedenfor kan du se de gældende takster for en plads i fritidsklubben. Ønsker du at melde dit barn ind eller ud i Fritidsklubben Oliemøllen kan du gøre det elektronisk via Den Digitale Pladsanvisning, henvende dig i klubben eller på Borgerservicecentret, Næstvedvej 15 i Skælskør.

Der er pladsgaranti for 4. klasses børn. Dette gælder dog ikke børn fra privatskoler. For 5., 6. og 7. klasses børn er der ikke pladsgaranti. Er du i tvivl om indmeldelsesforhold er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 58 16 13 15.

Ungdomsklub: Det er gratis at gå i ungdomsklubben, dog kan der være brugerbetaling på ture. Indmeldelse foregår ved at møde op i klubben med sundhedskort.

Offentlig transport

Vil du med offentlige transportmidler til eller fra Fritids- og Ungdomsklubben Oliemøllen, kan finde nærmere information om fribussen, Movia eller på Rejseplanen.

Parkering

Der er parkeringspladser ved klubben. Vi henstiller til, at der parkeres på pladsen helt oppe ved Park Alle, og det så vidt muligt undgås at køre ned af indkørslen af hensyn til børnenes sikkerhed.

Studerende

Du kan læse vores praktikstedsbeskrivelse nedenfor. Hvis du ønsker uddybende information om institutionen, er du velkommen til at kontakte Oliemøllen på tlf.: 58 16 13 15.

1. Praktikperiode - Praktikstedsbeskrivelse Oliemøllen (pdf - nyt vindue)

2. og 3.  Praktikperiode - Praktikstedsbeskriv. Oliemøllen (pdf - nyt vindue)

Vejledninger