Tabulex og betalingskort

Tabulex

Før vi modtager tilmeldingen af dit barn går der typisk fra 3-5 hverdage. Herefter er det afgørende at du opretter dig på Tabulex (nyt vindue).

Tabulex er et web-baseret system ligesom SkoleIntra og vores primære måde at kommunikere med hjemmet på. Tabulex giver overblik over bl.a. fremmøde, tilladelser og aktiviteter. Det er muligt at få en e-mail hver gang der sker noget i systemet.

Det er vigtigt at undersøge at "Stamkort" er korrekt udfyldt og særligt tlf. nr. og e-mail er vigtige. Det er også vigtigt at "Tilladelser" bliver udfyldt.

Problemer med adgang til Tabulex?

Vil det stadig ikke lykkedes kan du skrive til dagtilbud@tabulex.dk eller ringe på Tlf. 46 76 19 57. Du er også altid velkommen til at komme ned i klubben i vores åbningstid, så kan vi hjælpe dig derfra.

Hvis dit barn går i 4. klasse skal du tage stilling til om dit barn skal have kontrolleret pasning.

Kontrolleret pasning betyder

At forældre forpligter sig til at give besked via Tabulex eller tlf. hver gang, barnet er fraværende. At fritidsklubben ringer til forældre hvis barnet udebliver, senest ½ time efter forventet ankomst.

Fravælger du kontrolleret pasning skal I som forældre ikke give besked hvis jeres barn ikke kommer i klub og vi kontakter heller ikke jer hvis jeres barn ikke kommer i klub.

Ønsker du kontrolleret pasning vælges det i Tabulex under tilladelser. Vi vil som udgangspunkt altid ringe til hjem tlf. nr.

Betalingskort

I fritidsklubben benytter vi vores eget betalingskort. Dette bruges i caféen istedet for kontanter til at købe et mellemmåltid for.

Her et overblik over noget af det man har kunne købe i caféen:

Juice, müslibar, riskiks mm. 

Dagens ret: Grovbolle, pastasalat, pizzatoast, toast, pølsehorn, spyd, pizzasnegle mv. Priserne ligger mellem 1 og 10 kr.

Kortet bliver udleveret til barnet når det er startet og herefter skal I benytte kortnummeret til at indsætte penge på kortet.
Forældreguide til betalingskort (pdf - nyt vindue)
Bemærk at der er mulighed for at opsætte grænse for dagligt forbrug, samt mulighed for automatisk optankning når man tanker op.
Administration af kortet foregår på: 
Siden er sidst opdateret 5. maj 2021