Til nye forældre - indmeldelse

Her kan du som ny forælder få et indtryk af Oliemøllen

Velkommen

På vores hjemmeside skulle du gerne finde alle de relevante oplysninger du ønsker om fritids- og ungdomsklubben Oliemøllen. Du kan også finde hvilke arrangementer vi har klar i kalenderen. 

Om indmeldelse

Hvis du ønsker at melde dit barn ind i fritidsklubben, skal du først benytte den digitale pladsanvisning.

Gennemgang af klubbens faciliteter: 

Computere

Vi har 20 spillecomputere. Det er muligt at benytte spillecomputerne i 1 time hver dag.

Hal

En 240 m2 stor hal til diverse sportsaktiviteter. Det er muligt at spille fodbold, men vi har også både basket, badminton og volleyballnet.

Kreativt værksted

I det kreative værksted er der mulighed for at fordybe sig. Vi tager udgangspunkt i børnenes ønsker og behov, da vi tror på, at barnet kan skabe sig selv gennem et æstetisk udtryk. Mal en ko - filt en trold - flet en kurv - julebage - strikke - hækle -lave bolsjer - hygge med vennerne. Mulighederne er mange og næsten alt er muligt. Kom glad!

Musikrum

Vi har også et velindrettet musikrum med muligheder for at indspille sin egen musik, men man kan også spille guitar, trommer eller synge med på YouTube.

VR, PS3, PS4, Wii og storskærm

Vi har et rum til Virtual Reality (HTC Vive). Der er også storskærm og dertil PS3, PS4 og Wii med en række forskellige spil til både drenge og piger. Det er bl.a. Just Dance, Fifa og Gran Turismo. Her er det selvfølgelig også muligt at se tv eller film, som vi gør en gang imellem.

Træværksted

I træværkstedet er der mulighed for at lave "sløjdting". Her arbejder vi arbejder med træ, skind og andre materialer. Du bestemmer selv, hvad du vil lave. Det kunne f.eks. være en legetøjspistol, hylde, nøglebræt eller en pengepung, der kan bruges som en gave til far eller mor, en kniv til rollespil, et fuglehus eller måske du har din helt egen idé.

Rollespil/Stille-Spillerum

Vi har også et rollespil/stille-spillerum hvor man kan fordybe sig I et bræt- eller kortspil eller bare sidde og slappe lidt af og hvile ørene.

Udeareal

Vi har et stort udeareal med mange muligheder hele året rundt. Det er muligt at køre på løbehjul, sofacykler, Mooncars, street bikes eller cykler. Vi har også en ”gryde” og flere ramper til skatere. Der er mulighed for at spille diverse boldspil på vores multibane og basket på asfalt. Der er også plads til hockey, rundbold eller noget helt tredje. Det er også muligt at lave mad over bål, bage pandekager, støbe med tin og bronze. Der er også plads til bueskydning, live rollespil og fri leg på vores volde.

Siden er sidst opdateret 5. august 2021